Coaching

Niet elk probleem is hetzelfde en niet elke uitdaging vereist dezelfde aanpak. Misschien wil je gewoon een keer praten, of heb je behoefte aan begeleiding op langere termijn. Alles is mogelijk, als we samen maar een kop en een staart voor het traject afspreken!

Semeser coaching

Mijn langste traject is 6 maanden, 12 bijeenkomsten. Dit traject wordt vooral gebruikt door ondernemingen die klaar zijn voor de volgende stap, voor professionalisering. Die willen sparren over de personele groei en alles wat erbij komt kijken. Structurering en eigen doelen stellen.

Eens per twee weken, of eens per maand, maken we een afspraak en leg je de lopende uitdagingen of problemen op tafel. Aan het eind van het gesprek ga je met nieuwe ideeën naar huis!

Pijnpunt coaching

Nieuw product, project, medewerker? Motivatie even weg? Focus verloren?

Als jij een korte periode behoefte hebt aan iemand die met je meekijkt, waar je mee kunt sparren en die je na laat denken over de dingen waar je je nu mee bezig moet houden, lees dan vooral even verder.

Starters- coaching

Het is een dooddoener, maar alle begin is moeilijk. Dat heb ik al een paar keer ondervonden.

Ben jij een startende ondernemer en heb je behoefte aan praktische inzichten van iemand met ervaring? Dan is mijn coaching voor starters echt iets voor jou. Neem vooral contact met me op!

Met Michiel in contact gekomen via een goede kennis van me. De vragen die ik had van tevoren op de mail gezet, zodat we snel en optimaal konden schakelen samen.

Op al mijn vragen antwoord gekregen plus een hoop tips en tricks voor goede SEO teksten, optimalisatie van mijn website en vindbaarheid in Google en weer een hoop nieuwe ideeën om de website nog professioneler te maken. Erg fijn om met zo’n ervaren iemand te kunnen schakelen, als dat nodig is. Dank Michiel!

Stijn Jansen – Binky Protein

Eerste Hulp Bij Opstarten

Ben jij startende ondernemer en dringend op zoek naar een beetje sturing in je (online) activiteiten? Bel of mail me dan eens! Maximaal 4 keer in de maand geef ik een sparringsessie weg aan een starter.

Coaching voor online ondernemers

Ben jij voor je inkomen afhankelijk van je website? Of je nu producten of diensten verkoopt, leads verzamelt of downloads aanbiedt, als je website het hoofdkanaal is van je inkomstenstroom, dan wil je natuurlijk dat die website zo goed mogelijk is. Ook daar kan ik je bij helpen.